ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Στο πλαίσιο των νέων δεδομένων στο χώρο της εκπαίδευσης, η επιτυχία στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα προϋποθέτει ετοιμότητα στις εξελίξεις και τον ανταγωνισμό, οργάνωση και επαρκή εμπέ- δωση των διδακτικών αντικειμένων. Απαιτείται, λοιπόν, από τους υποψηφίους συστηματική και μεθοδική προετοιμασία, συνεχής προσπάθεια και, το σημαντικότερο, σωστή καθοδήγηση και συμπαράσταση. Αυτόν το σπουδαίο ρόλο μόνο ένα οργανωμένο φροντιστήριο μπορεί να διαδραματίσει. Το ΠΡΙΣΜΑ, μετά από τριάντα χρόνια δυναμικής και επιτυχημένης παρουσίας στο χώρο των Φροντιστηρίων, έχει πλέον καταξιωθεί στη συνείδηση των μαθητών. Κι αυτό συμβαίνει, γιατί διακρίνεται για τον άρτιο προγραμματισμό του, το υψηλό μορφωτικό επίπεδο των συνεργατών του και την άψογη συνεργασία ανάμεσα σε γονείς, καθηγητές και μαθητές. Στο φροντιστήριο ΠΡΙΣΜΑ αντιμετωπίζουμε με σεβασμό και κατανόηση τους μαθητές μας, ταυτόχρονα όμως απαιτούμε υπευθυνότητα, μεθοδικό διάβασμα και σκληρή δουλειά. Έχουμε καταφέρει να οδηγούμε τους μαθητές που μας εμπιστεύονται σε σίγουρη επιτυχία. Οι παλιοί μαθητές του φροντιστηρίου μας είναι σήμερα επιστήμονες και συνεργάτες.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΣ

Καθηγητές ειδικευμένοι στα αντικείμενα διδασκαλίας τους, με μεταπτυχιακούς τίτλους, εμπειρία και μεταδοτικότητα.

Προγραμματισμός ύλης κατά μάθημα και κεφάλαιο. Έχει μελετηθεί με ακρίβεια τι θα διδαχθεί και πότε θα διδαχθεί. Η διδακτέα ύλη καλύπτεται μέσα στα προκαθορισμένα χρονικά όρια, τρεις μήνες πριν από τις Πανελλαδικές εξετάσεις. Ο χρόνος που απομένει αφιερώνεται σε επαναλήψεις, οι οποίες αποβλέπουν στην καλύτερη εμπέδωση της ύλης και στη μείωση του άγχους των μαθητών.

Οι ελλείψεις των μαθητών , που υπάρχουν από προηγούμενες τάξεις, καλύπτονται πλήρως με επιπλέον ώρες, εκτός του προγράμματος διδασκαλίας.

Οι μαθητές που φοιτούν στο φροντιστήριό μας έχουν συνειδητά θέσει ως στόχο την εισαγωγή τους στη σχολή της προτίμησής τους.

Τα προγραμματισμένα τρίωρα διαγωνίσματα είναι υποχρεωτικά. Οι μαθητές συμμετέχουν σ’ αυτά μια φορά την εβδομάδα, με στόχο όχι μόνο τον έλεγχο της απόδοσης και τη βελτίωση του γραπτού τους μέσα από τις διορθώσεις, αλλά και την εξοικείωσή τους με το νέο πνεύμα των εξετάσεων. Παράλληλα σε καθημερινή βάση πραγματοποιείται γραπτός και προφορικός έλεγχος στην τρέχουσα ύλη.

Λειτουργούν τμήματα με ωράρια διδασκαλίας που έχουν σχεδιαστεί για να εξυπηρετούν τους μαθητές, ανάλογα με το σχολικό τους πρόγραμμα. Επιπλέον, λειτουργούν ξεχωριστά τμήματα για αποφοίτους.

Προσεγγίζουμε κάθε γνωστικό αντικείμενο και εξοικειώνουμε σταδιακά το μαθητή με αυτό, παρέχοντάς του την απαιτούμενη μεθοδολογία μέσα από συγκεκριμένους κώδικες και μηχανισμούς της διδακτικής διαδικασίας.

Δίνονται βιβλία δωρεάν στους μαθητές, που συμπληρώνουν τυχόν ελλείψεις των σχολικών βιβλίων, διασαφηνίζουν δύσκολα σημεία και, γενικά, υποβοηθούν τη διδακτική πράξη.

Οι γονείς ενημερώνονται επίσημα από όλους τους καθηγητές σε προγραμματισμένες συναντήσεις κάθε δύο μήνες. Παράλληλα όμως, έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται καθημερινά από τη γραμματεία και τους υπεύθυνους κατά μάθημα καθηγητές του φροντιστηρίου, όταν το επιθυμούν.

Τηρούνται με ακρίβεια το ωρολόγιο πρόγραμμα και οι ημερομηνίες των γραπτών εξετάσεων.

Οι συνθήκες διδασκαλίας είναι άριστες. Το νέο κτήριο βρίσκεται σε ήσυχο δρόμο μακριά από το θόρυβο, με άνετους και περιποιημένους χώρους, οι οποίοι κλιματίζονται.

Meet Our Team

Plugins your themes with even more features.

Join Our Team
demo_image

Belinda

Js Developer
demo_image

Christian

Creative Director
demo_image

Robert

Office Manager
demo_image

Tony Teo

Support Manager
demo_image

Jonathan

Art Director
demo_image

John Doe

Web Developer
demo_image

Jane Nguyen

Copyrighter
demo_image

Ryze Faker

Co-Founder